Szponzorált tartalom
A gyártási folyamatokat rendszerint valamilyen szabvány alapján irányítják. Mindennek megvan a meghatározott menete, amitől nem lehet eltérni, különben komoly következményekkel szembesülhetünk. Ha jó minőségről van szó, a pezsgőgyártás esetében a Méthode Traditionnelle champagne gyártási folyamat jelenti a kulcsot a sikerhez.
Természetesen mindenki, aki élelmet vesz magához, szeretné azt minőségi, természetes anyagokból megkapni. A pezsgő is ilyen, hiszen azzal a szervezetünket kényeztetjük és terheljük egyszerre. A Méthode Traditionnelle elnevezésű gyártási folyamat a biztosítéka annak, hogy bármilyen üveg pezsgőt veszünk le a polcról, biztosan finomat kortyolhatunk.
Ezen felül egyértelmű tájékoztatást kapunk, hogy milyen ízesítéssel állunk szemben. A pezsgő esetében a cukortartalom határozza meg az ital aromáját. A Méthode Traditionnelle gyártási folyamat alapján, a több hetes érlelés közepén, a pezsgő nyersanyagát felkeverik a megfelelő cukormennyiséggel és így jön létre a száraz, félszáraz vagy édes pezsgő.