Szponzorált tartalom
A Hisztéria fagyizó kézműves olasz fagylalttal várja vendégeit. Odafigyel arra, hogy mindig friss terméket kínáljon eladásra, ami nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket. Lassan 25 éve készíti a jobbnál-jobb fagyit. A Hisztéria fagyizó ezen a nyáron is büszkélkedni fog finom olasz kézműves fagylaltokkal. A cukrászda Tápiószecsőn gyártja a fagylaltot, magas minőségi elvárásoknak megfelelően, csak természetes és hazai alapanyagok felhasználásával. Telefonon és e-mail-ben lehet árajánlatot kérni, ha az olasz kézműves fagylalt értékesítésével szeretnénk foglalkozni.
Viszonteladóknak kétféle tégelyben készítik el a fagyit, 3 és 4,5 kg-s változatban. Jelenleg több mint 50 íz között lehet válogatni. A hagyományos ízek mellett, a gyümölcsös aromákat is érdemes megkóstolni. Természetesen a cukorbetegekre is gondolnak és számukra is készül diabetikus fagylalt. A hagyományos jégkrémtől könnyedén megkülönböztethető, hiszen már íz-világában sem hasonlítható össze a kézműves fagylalttal. Állaga és színe más, íze sokkal gazdagabb, frissességéről pedig nem is érdemes beszélni. A jégkrém ipari technológiával, míg a kézműves édesség minőségi gépekkel készül, gondos odafigyelés mellett. Sőt, fontos megjegyezni, hogy a Hisztéria fagyizóban soha nem készül el két egyforma tégely, hiszen minden esetben más és más aromákkal találkozhatunk. Érdemes kipróbálni idén nyáron is az olasz fagylaltot, mert garantáltan élvezni fogjuk minden cseppjét. A szezon általában áprilistól szeptemberig tart, az időjárástól függően. Viszonteladóként a Hisztéria fagylaltozó munkatársai készséggel állnak a rendelkezésünkre és hasznos információkkal látnak el, ha fagylalt árusításába vágunk. Érdemes odafigyelni, hogy milyen hőmérsékleten tároljuk a frissen megérkezett fagylaltot. Ajánlott egymással harmonizáló ízeket és színeket rendelni, hogy az tökéletes összhangot teremtsen a vásárló előtt. Ezen felül, már csak a megfelelő kiszolgáló személyzetet kell alkalmazni és máris indulhat a viszonteladás!